Sabtu, 21 Februari 2009

cerite " Ayam Goreng Comel" klakar...tapi...

mereka perlu lebih kritis and kreatif...sbg pengarah ataupon penulis skrip, perlu buat omwerk or stadi...

xbley la ckp orang yg lulusan unibesity xleh keje kilang...hamboi...dah tuh..sape nk run the show kalau smue operator dr bangla, vietnam or sri lanka?sape nk plan nk reply customer complaint or so wut ever?

sape nk wat costing kalau bukan orang yg ade blaja acc kt U or kolej???

jgn pandah rendah ngan orang keje kilang...xbaik dabel setanded...

**wa xmarah..cume nasihat

15 ulasan:

Umie berkata...

waa...ingatkan aku je yg x puas hati ngan drama malam nie... ko pun sama erk!! aku syak penulis skrip dia nie tak abih kaji kehidupan sebenar...titik!!!

Faizal berkata...

yaa betut

chucky berkata...

cite² nk jadik bos kat kilang,

@t00neY r00neY® berkata...

umie-->>
noktah!!!
tp apo nk buek...

faizal-->>
betul!

caki-->>
gudlak

mrblind berkata...

gua ingat cerita ayam goreng tu..cerita upin & ipin..hahaha

Kikuri berkata...

Maafkanla mereka... mereke bodoh! Aku tak tgk sebab macam tak bermutu aje citer dia...

somewhereonlyweknow berkata...

ko takde rakam ke cite tu? aku tak bertivi cni...sedey wooo

@t00neY r00neY® berkata...

blind-->>
kuat betul pengaruh upin n ipin

kikuri-->>
quality biase² aje...

some-->>
xla..ko g tgk kt tv3.com.my ler

macha_sezs berkata...

storyline cite itu memang bodo amat. bese la..cite mayu..ade ke yang maju? kalau nak tgk cite mayu..ko kene abaikan storyline + skrip..


oke wat lakonan diorang~~

lalala~

@t00neY r00neY® berkata...

dah tuh aku nk ngok tang mane kalao bukan stori line nye?

yoshz berkata...

yg pergi tgk citer bodo saper suruh kah kah.

zairi berkata...

tu laa...sape suruh layan citer melayu?

@t00neY r00neY® berkata...

yoshz-->>
gua xckap ni cite bodo
kahkahkah

zairi-->>
eleh...lu tuh negro ke?
kikik

sue-ana berkata...

cerita yg promot Bersamamu tibitige.nyampas..
Aku tgk gitu2 je,psl aku bizi layan citer pasal Redsox kat tibidua.eheh.

Nadine Zuharra berkata...

uik..betul ke tajuk die ayam goreng comel?nnti nk try carik kat youtube..boleh gak tumpang nasihat sedas dua.. hehe